Rømø-tur 16/8-2014

 

En kort beretning om en god dag!
 
For mit vedkommende startede dagen med at hente hestene, læsse dem i traileren og køre ud til far på gården og aflevere baby, sadle op og komme afsted. Turen startede på Tenna og ret hurtigt matte vi bytte heste, da den bette fjord blanding valgte at stejle! så jeg blev nedgraderet til pony ;) 
Ved nedkørslen til stranden mødtes vi så med de andre og så gik turen nordpå i stiv modvind, så både heste, ryttere og vogngæster blev blæst rigtig godt igennem. Da vi nåede vandkanten blev der holdt et lille stop, så halen kunne samles op og så gik turen mod syd, hvor vi stødte på de deltagere, der ikke nåede afgangen rettidig. stille og rolig fandt alle så vejen tilbage til madpakkerne og både 4 og 2 benede fik en velfortjent pause. nogle valgte her at springe fra (også undertegnede) og resten slappede af i det smukke danske sommervejr eller tog en ekstra tur ned til vandet. 
Dejligt med så mange der slutter op om arrangementet der igen foregik i god ro og orden. 
Eneste punkt at udsætte: der kunne godt være mindre blødt på stranden, men så gjorde nogle af vognene det at de 2. omgang kørte en tur ind på øen istedet. 
Bente K. Bjerrum
 
P.S. så snart tidevandskalenderen for 2015 foreligger, vil næste års tur blive fastsat og meldt ud, så man allerede i vinter kan reservere dagen til en hyggelig strandtur